Bösdael Centrum voor het Kind
Meester Bosmanshof 1
5953DM Reuver
Tel: 077-4748216
info@bosdael.kerobei.nl

Postadres:
Meester Bosmanshof 1
5953DM Reuver
 

Naschoolse activiteiten


 
Naschoolse activiteiten bieden veel mogelijkheden voor kinderen. Met het realiseren van een breed aanbod van naschoolse activiteiten:
  • Wordt aan kinderen optimale ontwikkelingskansen geboden binnen de 8 intelligenties (theorie Gardner van meervoudige intelligentie)
  • Wordt aan kinderen de mogelijkheid geboden om zich in hun vrije tijd verder te ontwikkelen of te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn
  • Wordt een brug geslagen tussen het kind en zijn of haar omgeving; in die omgeving fungeert de school als vindplaats voor talent en wegwijzer voor verdere ontwikkeling
  • Wordt verbinding gelegd tussen school en de omgeving
  • Wordt de leefbaarheid in de kernen versterkt
 
PadXpress is in de gemeente Beesel de organisator van het naschools sport- en cultuuraanbod. Het faciliteert en is de verbinding tussen aanbieders en de deelnemers.
Met PadXpress biedt Cultuurpad alle kinderen een unieke mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief workshops, lessen en/of activiteiten te volgen op het terrein van sport en spel, theater, dans, muziek, media, techniek, kunst, natuur, erfgoed en literatuur.
Kijk voor verdere informatie en het naschools aanbod op de site: www.padxpress.nl.