Bösdael Centrum voor het Kind
Meester Bosmanshof 1
5953DM Reuver
Tel: 077-4748216
info@bosdael.kerobei.nl

Postadres:
Meester Bosmanshof 1
5953DM Reuver
 

De school


 



 
Het gebouw is zó ontworpen, dat op een uiterst flexibele manier gestalte gegeven kan worden aan de missie en visie van de verschillende participanten.


Zo kunnen groepslokalen op een eenvoudige manier aaneengeschakeld worden door de tussenwand te verwijderen.

 



 
Centraal ligt de verwerkingsruimte waar de kinderen individueel of in groepen werken.
 



 
Uniek zijn de verplaatsbare gebogen wanden, die de overgang vormen van de groepslokalen naar de verwerkingsruimte.


Al naar gelang de stand van deze wanden kunnen hoeken of doorgangen gecreëerd worden.


De mogelijkheden zijn enorm: van intiem leeshoekje tot werkruimte, van praathoek tot expositieruimte, van podium tot speelplek.

 



 
 



 
 



 
Het kunstwerk ’De Wijsneuzen’, is ter gelegenheid van de opening van de school aangeboden door de Medezeggenschapsraad, de Oudervereniging en alle kinderen van Bösdael.
 



 
 

Het logo van Bösdael Centrum voor het Kind aangebracht tegen de arcade bij de hoofdingang.

Het logo werd bij de officiële ingebruikname van Bösdael onthuld door de toenmalige commissaris van de koningin, dhr. L. Frissen.